magamról

Bemutatkozás

Az élet apró ütemekből épül fel, de nem mindegy, megtaláljuk-e a saját rezgéseinket, a legkényelmesebb ütemet. Dobolással több mint tíz éve foglalkozom, de ritmusérzékemet gyakrabban hasznosítom a filmvágásban. 
A filmkészítés világa, az apró részletek precíz kidolgozásával történő létrehozás már nagyon régóta foglalkoztat.
A mögöttem álló feladatok során volt lehetőségem tapasztalatszerzésre, de úgy gondolom, a munkát csak a folyamatos technikai csiszolgatás és az új elemek kipróbálása viheti előre.

Toldi Gergő vagyok és a filmkészítés számomra egy kifogyhatatlan zsák, melyből váratlan módon tudnak előbújni mindaddig ismeretlen és meglepő dolgok. Az újabb kihívások izgalmat hoznak, melyek nem engedik, hogy a filmezés monotonná, begyakorlottá, impulzusok nélkülivé váljon. 
A kíváncsiság az új kipróbálására késztet, a kivitelezés nehézségeinek áthidalása, a legjobb megoldások keresése pedig folyamatos adrenalinban tart. Munkám így tud egy intenzív hobbi, ezáltal a legnagyobb ajándék maradni. Az előrelépés és az újabb lehetőségek megnyerésének feltétele véleményem szerint csak az lehet, ha magamból, eszközeimből és környezetemből a maximumot hozom ki.  Visszatekintve korábbi éveim munkáira, jó érzés látnom a fejlődést, melyet a különlegességre törekvés és a maximalizmus kettőssége generált. Későbbi munkáimban, az alkotófolyamat során továbbra is ezekre kívánok törekedni.

Az esküvő egy megismételhetetlen, intenzív alkalom. A nagy pörgésben, a felfokozott hangulatban azonban nem egyszerű minden pillanatot szívből megélni. Esküvői filmjeimmel mindig arra törekszem, hogy a megismételhetetlennek minél nagyobb szeletét mentsem el, hogy átörökítsem a benyomásokkal teli nap hangulatát. A videókkal nemcsak egy sok-sok év múlva is visszaidézhető emléket, hanem egy érzelmekkel teli, újra és újra átélhető, a nap legjavát összesűrítő kivonatot is szeretnék nyújtani az életüket összekötő párnak.

Nézd meg korábbi munkáimat!